Deelname

Wanneer

Altijd in het eerste weekend van maart (vr tot zo)

Waar

Stadthalle Vennehof in 46325 Borken (Westf.)

Wat

Grafische kunst in de breedste zin van her woord: houtsnijwerk, etsen, kopergravures, lithografie, linosnedes, zeefdruk, fotografie en veel meer.

Wie

Organisatoren zijn de stad Borken en de regio Borken

Meedingen

Een vakkundige jury kiest wie een stand op de beurs krijgt.

Ik bezoek de beurs voor grafische kunst al jaren regelmatig. Eerst uit nieuwsgierigheid, maar inmiddels heb ik me tot echte verzamelaar ontwikkeld.

— Gisela B. (63) uit Borken

Voor mij als galeriehoudster is de beurs altijd een te gekke gelegenheid om interessante kunstenaars en vooral hun werk te ontdekken.

— Tine Z. (47) uit Winterswijk

Ik kreeg een paar jaar geleden de mogelijkheid om mijn werk op de beurs in Borken te mogen presenteren. Terugkijkend kann ik zeggen dat dat mijn carrière als kunstenaar een behoorlijke boost heeft gegeven. Het contact met verzamelaars en galeriehouders, maar ook met andere kunstenaars, was heel erg waardevol voor mij.

— Niklas K. (29) Dortmund

Eigenlijk kan ik met kunst in het algemeen niet veel. Maar mijn vrouw heeft me meegesleept. Wat ik heb gezien, beviel me zeer. Inmiddels ga ik elk jaar mee!

— Helmuth W. (56) uit Osnabrück

Ik verheug me elk jaar op de beurs. De atmosfeer is zeer vriendschappelijk en professioneel. Over het vak praten is heel fijn en elk jaar word ik opnieuw enthousiast over de oneindige mogelijkheden van de grafische kunst.

— Britta Kusch-Arnhold (Stad Borken)